Skip to content

Sitoutumattomana Vihreä Aalto -renkaalta edustajistovaaleihin!

Oletko harkinnut asettumista ehdolle AYY:n edustajistovaaleihin? Oletko ajatusmaailmaltasi vihertävä, muttet halua sitoutua mihinkään avoimesti poliittiseen järjestöön?

Vihreät teekkarit ovat yhdessä HSE:n ja TAIK:n vihreiden ehdokkaiden kanssa rakentamassa Vihreä Aalto-rengasta. Näistä vain Vihreät teekkarit ovat avoimesti poliittinen lista, joten haluamme tarjota myös TKK:n vihreänmielisille mahdollisuuden liittyä renkaaseen sitoutumattomilta listoilta. Jos olet kiinnostunut, toimi seuraavasti.

1) Ota yhteyttä Patrick Jenseniin sähköpostitse osoitteeseen pjensen ät cc.hut.fi ja kerro nimesi, puhelinnumerosi sekä haluatko muodostaa vihreän kilta- tai yhdistysliiton vai liittyä yleiseen sitoutumattomaan vihreään liittoon.
2) Tulosta ehdokasilmoitus osoitteesta http://www.ayy.fi/vaalit/ehdokasilmoitus.pdf
3) Täytä ja allekirjoita lomake. Voit jättää asiahenkilön, vaaliliiton ja vaalirenkaan kentät tyhjiksi. Vaaliliitot ja -rengas muodostetaan kun tiedämme varmasti löytyykö kultakin kilta- tai yhdistyskohtaiselta listalta ekä yleiseltä sitoutumattomien listalta vähintään kaksi (2) ehdokasta. Asiahenkilönä toimii Patrick Jensen.
4) Tule paikalle keskustelutilaisuuteen 19.2. klo. 17:00 Vihreiden nuorten a opiskelijoiden toimistolle Helsinkiin Fredrikinkatu 33 A:n. Tilaisuudessa keskustellaan yleisesti vihreiden ehdokkaiden tavoitteista AYY:n dustajistossa sekä muodostetaan vaalirengas. Mikäli et pääse paikalle, toimita ehdokasilmoituksesi minulle tai jätä se Vihreiden teekkarien riippariin TKY:n sihteeristössä.
5) Hymyile!

Jos sinulla on mitään aiheeseen liittyviä kysymyksiä, kysy ihmeessä, vaalivastaavamme Patrick Jensen (pjensen ät cc.hut.fi) vastaa mielellään!