Skip to content

Vihreää Aalto-energiaa lukuvuoden avausviikolla

Aaltovihreiden hallituksen Patrick Jensen, Marianne Niemelä ja kansanedustaja Johanna Karimäki Aalto Partyssa.
Aalto Partyssa paikalla kävi myös kansanedustaja Karimäki! Kuva: Jarno Lappalainen

Aaltovihreät osallistui kuluneella viikolla lukuvuoden avajaisviikon Aalto Partyyn ja Otasuunnistukseen esittelemällä toimintaansa Alvarin aukiolla ja Jämeräntaipaleella.

Aalto Party oli kasvanut aivan uusiin mittoihin. Aaltovihreiden teltalla nachot ja kahvi teki kauppansa!

Perinteinen teekkarifukseille suunnattu Otasuunnistus oli tänä vuonna erityisen hauska kokemus. Aaltovihreiden rastilla oli tehtävänä järjestää mielenosoitus haluamastaan aiheesta. Niitä aiheitahan sitten piisasi!

Mielenosoituksia – kadunvaltauksella tai ilman – syntyi mm. Otaniemen Alkottomuudesta, opintotuesta, oluen opiskelija-alennuksesta ja koulutuksesta. Vaadittiinpa yhden ryhmän mielenosoituksessa myös Osmo Soininvaaran paluuta eduskuntaan!

Yksi tämän syksyn merkittäviä juttuja tulee tietysti olemaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit ja kiinnostusta niitä kohtaan löytyi myös uusilta opiskelijoilta. Siitä lisää vähän myöhemmin!

Otasuunnistusmeininkiä. Kuva: Christian Westerlund.
Otasuunnistusmeininkiä. Kuva: Christian Westerlund.