Skip to content

Vihreämpi Aalto kolmanneksi suurin edustajistovaalilista!

fiksattu_ehdokasjulkka

Vihreämpi Aalto on 36 edustajallaan kolmanneksi suurin edustajistovaalilista AYY:n edustajistovaaleissa! Ainoastaan Kylterirengas Otaniemi ja Kylterirengas Töölö omaavat laajemman edustajalistan. Lista on todella yhteisen Aallon asialla sisältäen ehdokkaita kaikista Aallon korkeakouluista. Vihreämmälle ja asiasisältöiselle edaripolitiikalle on selkeästi tilausta! Tsekkaa Vihreämmän Aallon vaaliohjelma täältä ja muista äänestää tätä mahtavaa listaa maanantaista 26.10. eteenpäin! Äänestys on auki 4.11. saakka osoitteessa https://vaalit.ayy.fi

//

Greener Aalto is the third biggest candidate list in the AYY representative council election! Only Kylterirengas Otaniemi and Kylterirengas Töölö have a larger list of candidates. The list truly believes in united Aalto and has candidates from all schools. It seems there is demand for greener and more open representative council politics! Check out Greener Aalto’s election platform here and remember to vote this amazing list starting on Monday 26.10.! The voting is open until 4.11. on https://vaalit.ayy.fi