Skip to content

Aaltovihreiden syyskokous 6.11.2015

Tervetuloa Aaltovihreiden syyskokoukseen!

Aaltovihreät järjestävät sääntömääräisen syyskokouksensa AYY:n keskustoimistolla osoitteessa Otakaari 11, Espoo 6.11.2015 klo 18.30 alkaen. Kokouksessa valitaan Aaltovihreiden hallitus vuodelle 2016 sekä valitaan liittokokousedustajat ViNOn liittokokoukseen 13.-15.11. Joensuuhun.

Kokouksen esityslistaa voit tutkailla täältä.
Lämpimästi tervetuloa paikalle niin uudet toimijat kuin konkarit, tässä on hyvä tilaisuus tulla kuulemaan mitä Aaltovihreät ovat puuhailleet vuonna 2015 ja mitä ensi vuonna on tiedossa. Jos on kutitellut ajatus tehdä jotain vihreämmän Aalto-yliopiston puolesta, nyt on myös loistava mahdollisuus lähteä mukaan vihreään toimintaan Aalto-yliopistossa! 🙂

Etkö pääse paikalle, mutta kutkuttaisi silti ajatus lähteä messiin? Ei haittaa, sillä meillä on internet! Täytä ennen kokousta tämä hakemuslomake, jos haluat lähteä mukaan Aaltovihreiden puheenjohtajaksi tai hallitukseen: http://goo.gl/forms/ctQuPsVVt4

Tällä lomakkeella taas voit hakea Aaltovihreiden edustajaksi vuoden tärkeimpään vihreiden nuorten kokoontumiseen, liittokokoukseen, jossa on huipputyyppejä kaikista Suomen vihreistä nuoriso- ja opiskelijajärjestöistä: http://goo.gl/forms/CFUcXrXPVB

Nähdään perjantaina! 🙂

Hallituksen puolesta,

Sameli Sivonen
puheenjohtaja

ps. Muista äänestää edarivaaleissa! www.vaalit.ayy.fi ensi keskiviikkoon (4.11.) saakka! Hoituu näppärästi muutamassa sekuntissa 🙂

//

Welcome to the election meeting of the Aalto University Greens!

on Friday 6.11.2015 at 7.30 pm at AYY office, Otakaari 11 Espoo. The new chairperson and the new board for the year 2016 will be chosen in the meeting. We will also choose the representatives to the Green Youth and Students general assembly and Espoo Greens and Uusimaa Greens meetings for the year 2016. This is a perfect chance to hear about what Aalto University Greens have been doing for the past year and what we were thinking of doing in 2016.

If you have had thoughts about joining the movement to make Aalto University and the student union greener and nicer for everybody, this is also a great chance to join the board or become the chairperson of Aalto University Greens!

Cannot attend but still interested? Apply trough this form to join the board or become the chairperson: http://goo.gl/forms/ctQuPsVVt4

Hope to see you on Friday! 🙂

On behalf of the board 2015,

Sameli Sivonen,

Chairperson

ps. Remember to vote in the representative council elections! Voting is open till 4.11. and it takes only a few seconds! 🙂