Skip to content

Aaltovihreiden syyskokous 2016

Tervetuloa Aaltovihreiden syyskokoukseen!

Aaltovihreät järjestävät sääntömääräisen syyskokouksensa kauppakeskus forumin kahvila Kipossa, 19.12.2016 klo 18.00 alkaen. Kokouksessa valitaan Aaltovihreiden hallitus vuodelle 2017.

Lämpimästi tervetuloa paikalle. Nyt on hyvä tilaisuus tulla kuulemaan mitä Aaltovihreät ovat puuhailleet vuonna 2015 ja mitä ensi vuonna on tiedossa. Jos on mietityttänyt ajatus tehdä jotain vihreämmän Aalto-yliopiston puolesta, nyt on myös loistava mahdollisuus lähteä mukaan vihreään toimintaan Aalto-yliopistossa!

Etkö pääse paikalle, mutta haluaisit silti ajatus lähteä messiin? Täytä ennen kokousta tämä hakemuslomake, jos haluat lähteä mukaan Aaltovihreiden puheenjohtajaksi tai hallitukseen:  https://goo.gl/forms/AtmcPRW5SjNIDrPx1

Nähdään maanantaina!

Hallituksen puolesta,

Christian Westerlund

puheenjohtaja